Uppdrag

Hitta lediga konsultuppdrag

TopSkills är tjänsten som matchar konsulter med företags uppdrag inom IT och tech. Det finns fördelar för både företag och konsulter att hämta genom att använda sig av TopSkills.

Som konsult är man fri att välja vilka uppdrag man vill anta, men ibland kan det vara svårt att hitta nya uppdrag. Många konsultuppdrag är just uppdrag, kortare perioder där man arbetar med ett projekt, och sedan går man vidare till ett nytt. Samtidigt som det är utvecklande och spännande att arbeta som konsult, kan det vara osäkert att inte veta var man kommer att arbeta inom en snar framtid. TopSkills är hjälpen på vägen till nya konsultuppdrag. 

TopSkills uppgift är att rätt konsult med rätt kompetens hamnar på rätt uppdrag. Man skulle kunna säga att TopSkills är ett mellanting mellan att gå genom ett konsultbolag och att som konsult stå på helt egna ben.

Genom att registrera sig på TopSkills kan man ta del av konsultuppdrag som man matchar med baserat på den erfarenhet och kompetens man besitter. Som konsult är det helt gratis att registrera sig på TopSkills och när man är registrerad kan man svepa på uppdrag som matchar ens kompetens.

Alla konsultuppdrag hos TopSkills

Mobile Developer

Aasa Health

Stockholm

Read More
Graphic Designer

Storytel

Remote / Stockholm

Read More
Fullstackdeveloper

Cool Company

Stockholm / Distans

Read More
Fullstackutvecklare

Topskills

Stockholm / Distans

Read More
Fullstackutvecklare

Emerse

Malmö / Distans

Read More
IT Projektledare

TopSkills

Stockholm, Sweden

Read More
Digital Designer

Gant

Stockholm, Sweden

Read More
IT-säkerhetsspecialist

TopSkills

Stockholm, Sweden

Read More
New Sales Development Manager

Cool Company

Stockholm, Sweden

Read More
CTO

Lingon Certificates

Stockholm, Sweden

Read More
.Net-utvecklare

TopSkills

Distans / Malmö

Read More
Teknisk projektledare

TopSkills

Distans / Stockholm

Read More

TopSkills för företag

För företag erbjuder TopSkills möjligheten att publicera uppdrag som passar för konsulter inom IT och tech. Det finns möjlihet att i samråd med en TopSkillsagent gå igenom vad uppdragsbeskrivningen ska innehålla och. Man kan också få hjälp med vad  för typ av resurs som kan behövas, om det inte är helt klart vilken typ av konsult som skulle kunna passa för uppdraget. TopSkills skannar sedan efter en eller flera passande kandidater som presenteras för företaget och konsultuppdraget. 

TopSkills för konsulter

Med hjälp av TopSkills blir sökandet efter ett nytt konsultuppdrag snabbare och enklare. Genom att använda TopSkills får man enkelt matchade uppdrag presenterade för sig i appen, där man kan välja att spara, avfärda eller ansöka till uppdraget. En fördel med att använda TopSkills är att de har tillgång till spännande konsultuppdrag som företag inte ännu publicerat öppet. TopSkillsagenterna har koll på alla konsulter i appen och kan presentera uppdraget tidigt.