Rekrytering

Vi rekryterar och matchar yrkesverksamma inom IT, tech och creative

 

På TopSkills använder vi oss av en 360-rekryteringsmodell vilket innebär att du har kontakt med en och samma person genom hela rekryteringsprocessen. Våra rekryteringskonsulter är erfarna och professionella och kan hjälpa dig att hitta den kompetens som din verksamhet behöver. Med Cool Company i ryggen har vi har ett stort nätverk med frilansare och vi är experter inom rekrytering.

Verktyg

En kanal

En enda kanal för att hitta kompetens, oavsett om det är ett kort-eller långsiktigt behov.

Erfarna agenter

Erfarenhet, kunskap om marknaden och nätverk. Våra agenter har referens-projekt hos några av Sveriges största bolag och pionjärer inom tech.

.

Kompetens

TopSkills genererar ett ständigt inflöde av konsulter och frilansare som vi kontinuerligt evaluerar. Med detta kan TopSkills hjälpa dig att hitta, attrahera och behålla personerna som ditt bolag behöver.

Betalningslösningar

Organisera och håll koll på fakturor, hantera utlägg i vårt integrerade betalnings-system, genom Cool Company. Enkelt och krångelfritt!

Uppföljning

Din TopSkills agent bryr sig om resultatet och kommer därför hålla kontakt med dig efter rekryteringen för att se till att dina förväntningar möttes.

Vår rekryteringsprocess

I vår rekryteringsprocess sätter vi upp Face-to-face möten med vår kund för att lära känna bolaget, teamet, tech-stacken och företagskulturen. När vi är överens om vilken kompetens ni behöver screenar vi marknaden genom att kontakta personer i vårt nätverk och headhunta potentiella kandidater.

 

I vår kvalificerings-process håller vi face-to-face intervjuer med relevanta kandidater för att analysera de aspekter som är viktiga för dem samt verifiera deras kompetens för att hitta den bästa möjliga matchen för er. Vi medlar intervjustegen och stödjer båda kunden och kandidaten genom hela processen. Med vår erfarenhet och kunskap om marknaden är vi en
trygg partner.

Under processens gång tar vi referenser och utför tekniska tester. När vi har hittat rätt kandidat och rekryteringen är klar håller vi kontakt med alla inblandade för att se till att samtliga är nöjda och har fått den professionella och personliga rekryterings-upplevelsen som vi siktar på att leverera.

Pris?

Kontakta oss för ett skräddarsytt prisförslag.

 

Matchningsexpert

Redo att skala upp?