Flexibla prisplaner

Planera era uppdrag, hitta frilansare, bygg ert team och betala när arbetet är slutfört.

 

Pricing plans

Basic

Stärk upp ditt team med en frilansande specialist

15%

Avgift av det fakturerade beloppet*

Perfekt för kortare projekt och för att snabbt stärka upp ett befintligt team med en specifik kompetens.

Enterprise

Sätt ihop ett komplett team av frilansare och konsulter

Skräddarsytt

Anpassade priser*

För större projekt som kräver flera olika spetskompetenser och roller.

* TopSkills är en digital tjänst som tillhandahålls av moderbolaget Cool Company. Tjänsten är gratis att använda för att söka och hitta frilansande specialister. Du betalar endast en procentuell serviceavgift när du hittat en frilansare till ditt uppdrag. Avgiften är baserad på frilansarens godkända tidsrapporter och är adderad till din måntaliga faktura som du får från Cool Company.

FAQ

t

Hur hittar jag en frilansare?

När du skapat ett uppdrag och lagt upp det i appen kommer TopSkills automatiskt att matcha dina behov mot våra frilansares profiler. Du får sedan utvärdera och bestämma om du vill gå vidare i processen men några av kandidaterna. En av våra TopSkillsagenter kommer att finnas till hands genom varje steg i processen, så att både du och frilansaren är överens när avtalet ska signeras.

t

Hur betalar jag frilansaren?

Om frilansaren inte har eget företag rekommenderas frilansaren att fakturera via vårt moderbolag Cool Company. Du kommer därmed att mottaga en månatlig faktura från Cool Company, som inkluderar både frilansarens faktureringsbelopp och vår serviceavgift på 15% av det fakturerade beloppet.

t

Hur skapar jag ett konto?

För att skapa ett konto lägger du enkelt upp ett uppdrag. Din TopSkillsagent kommer att hjälpa dig med processen. Att använda TopSkills och att lägga upp uppdrag är kostnadsfritt.

t

Vad kostar TopSkills?

Att använda TopSkills för att lägga ut uppdrag är gratis. Du betalar endast en procentuell serviceavgift när du skrivit avtal med frilansaren och denne arbetar med uppdraget. Denna avgift är 15 % av det fakturerade beloppet.

Verktyg

Mötesplats

TopSkills är en unik mötesplats för företag och frilansare som vill samarbeta

Engagerade agenter

Få hjälp av din TopSkillsagent som finns nära till hands genom hela processen.

Matchning

Vi har en effektiv och noggrann matchningsprocess som ser till att just ert behov tillgodoses.

Insyn i projekt

Med Cool Company’s projektplaneringsverktyg får du enkel och tydlig insyn i det pågåendet projektet och kan godkänna frilansarens arbetsrapporter.

Trygga avtal

Genom TopSkills finns standardavtal att använda för att både ni och frilansaren ska känna er trygga. Våra TopSkillsagenter finns nära med en hjälpande hand om det behövs.

Betalningslösningar

Organisera och håll koll på fakturor och utlägg i vårt integrerade betalsystem genom Cool Company.