Nu går de två matchningstjänsterna för konsultuppdrag TopSkills och Gigway under samma flagg.

Sammanslagningen gör det enklare för konsulter inom IT och tech såväl som inom kreativa yrken att hitta uppdrag och få kontakt med uppdragsgivare. Det blir enklare även för företag att hitta rätt kompetens när större utbud av frilansare och konsulter finns under samma tak.

Vill du skapa en profil? 

Skapa en profil hos Gigway för att ta del av uppdrag inom både IT och creative. Samma uppdrag som finns på TopSkills finns nu på Gigway – och dessutom ännu fler.

Vad är Gigway?

Gigway är en plattform som matchar frilansare inom kreativa yrken, så som marknadsföring och design, med uppdrag. Likt hur TopSkills fungerar för frilansare och konsulter inom IT och tech. Nu finns alla uppdrag som tidigare funnits på TopSkills på Gigway, tillsammans med ännu fler.

Hur fungerar det?

Likt hur TopSkills fungerar är Gigway en enkel plattform som matchar frilansare och konsulter med uppdrag. I Gigway-plattformen publiceras löpande nya spännande uppdrag inom media, marknad, design, IT och tech. Uppdragen kan vara på plats eller distans, per timme, heltid eller projekt. Hitta det uppdrag och arbetssätt som passar dig bäst. 

Som frilansare är det helt gratis att skapa ett konto hos Gigway. 

Gigway steg för steg

För frilansare

1. Skapa din profil på Gigway och invänta godkännande. Det är helt gratis för frilansare att skapa sin profil och leta efter uppdrag hos Gigway.

2. Matcha! Uppdrag som matchar din profil skickas till dig i ditt konto och du kan chatta och förhandla priset direkt med kunden. Vi supportar dig. 

3. Börja jobba! När du har matchat med ett uppdrag är det bara att sätta igång att arbeta. Du kan fakturera eller få lön på det sätt som passar dig. Det går självklart bra att fakturera genom Cool Company.

 

För företag

1. Skapa en profil på Gigway, och skapa uppdrag.

2. Matcha! Du kan jämföra profiler, portfolios, case, priser och chatta direkt med frilansarna om uppdraget – för att sedan matcha med passande kompetens.

3. Skriv kontrakt och sätt igång! När ni är överens om uppdraget och priset så e-signeras kontrakt med båda parter via mailen.

Betala sedan genom Gigway på faktura. Frilansaren rapporterar månadsvis eller efter delprojekt eller avslutat projekt.