Väx din frilansverksamhet bortom ditt personliga nätverk

TopSkills matchar dig med uppdrag baserat på din profil, allt i en app och alltid gratis

 

Gå med i TopSkills

Hur funkar det?

Skapa en profil

Skapa ett konto gratis. Följ instruktionerna för att säkerställa att din profil är komplett, och slutföra registreringen.

Bli matchad

TopSkills kommer att matcha din profil med lämpliga uppdrag som du kan swipea mellan.

Ansök till uppdrag

Ansöka till de uppdrag som intresserar dig och kom i kontakt med uppdragsgivaren via TopSkills. 

Börja jobba

Du och din uppdragsgivare förhandlar om pris, faktureringsspecifikationer och signerar ett avtal genom TopSkills

Bredda ditt nätverk för nya vägar

Skapa din profil för att hitta nya uppdrag. Vår TopSkillsagent guidar dig genom processen och ser till att både du och din uppdragsgivare blir nöjda. Från början till slut.

En profil – massor av möjlighet

Skapa och utforma din profil så att den representerar dig och din kompetens. En stark profil har större chans att bli matchad med nya uppdrag, så kan du fokusera på jobbet istället för att nätverka.

Slipp slösa tid på admin

Alla uppdrag hos TopSkills förmedlas av våra TopSkillsagenter som guidar dig genom hela avtalsprocessen. Från kontakt till betalningsvillkor.

Vad säger våra användare?

”Jag har bara positiva saker att säga om TopSkills. Det har varit väldigt smidigt att hitta uppdrag och söka de jag vill

Elias

Front End utvecklare”Topskills hjälpte mig att få in ett större uppdrag som mynnade ut i att jag kunde starta AB efter bara 3 månader. De har varit behjälpliga med min prissättning, avtal och liknande som jag själv kände en viss osäkerhet kring. För dig som är frilans/konsult, så är Topskills partnern man saknat.”

Terry

Digital Growth & Marketing

”När jag ville ta steget från att jobba med sälj till att jobba med marknadsföring vände jag mig till TopSkills. Det funkade riktigt bra!”

Johanna

Social Media Expert

Skaffa TopSkills Beta