Väx din verksamhet bortom ditt personliga nätverk

Matchas med nya uppdrag

 

Kom igång

Hur funkar det?

Skapa en profil

Skapa ett konto gratis. Följ instruktionerna för att säkerställa att din profil är komplett, och slutföra registreringen.

Bli matchad

TopSkills kommer att matcha din profil med lämpliga uppdrag som du kan swipea mellan.

Ansök till uppdrag

Ansöka till de uppdrag som intresserar dig och kom i kontakt med uppdragsgivaren via TopSkills. 

Börja jobba

Du och din uppdragsgivare förhandlar om pris, faktureringsspecifikationer och signerar ett avtal genom TopSkills

Slipp slösa tid på admin

Alla uppdrag förmedlas av våra våra experter som guidar dig genom hela avtalsprocessen. Från kontakt till betalningsvillkor.

Dela med dig av din story

Det finns nästan lika många historier om vägen till frilanslivet som antal frilansare. Nu vill vi höra din historia och din syn på det fria livet som chef över dig själv. 

Vad säger våra användare?

”Det mest positiva med TopSkills är att jag direkt kom in i ett uppdrag som jag verkligen gillar och som passar mig och det jag vill göra. Med TopSkills hjälp har allt fungerat enkelt.”

Dylan

Mac-tekniker”Topskills hjälpte mig att få in ett större uppdrag som mynnade ut i att jag kunde starta AB efter bara 3 månader. De har varit behjälpliga med min prissättning, avtal och liknande som jag själv kände en viss osäkerhet kring. För dig som är frilans/konsult, så är Topskills partnern man saknat.”

Terry

Digital Growth & Marketing

”När jag ville ta steget från att jobba med sälj till att jobba med marknadsföring vände jag mig till TopSkills. Det funkade riktigt bra!”

Johanna

Social Media Expert