Hur fungerar det?

TopSkills matchar din profil med spännande uppdrag

 

Testa beta-versionen nu

Ibland är det svårt att hitta nya uppdrag som känns utmanande och givande. Därför är vi glada att kunna introducera vår nya tjänst TopSkills till frilansare inom tech, biz och creative. TopSkills är en matchningstjänst som utifrån dina kompetenser och intressen matchar dig mot uppdrag. På så vis kan du säkra nya uppdrag, och företag kan hitta den kompetens som krävs för att slutföra ett projekt. En win-win situation!

Vill du veta mer om hur TopSkills fungerar? Låt oss gå igenom processen steg för steg!

Skapa din profil

Ladda ned Beta-appen i Google Play Store, App Store eller använd webb-applikationen. Börja sedan med att skapa ett konto och fyll din profil med den information som behövs – helt kostnadsfritt.

Styrkan i din profil beror på den information du fyller i – ju starkare profil, desto större sannolikhet att du matchas mot fler uppdrag. Innan du kan börja använda tjänsten till fullo kommer vår TopSkillsagent hålla en kort intervju med dig för att säkerställa att vi kan matcha din profil med uppdrag.

Bli matchad

TopSkills agent skannar igenom alla uppdrag som söker frilansare, och presenterar de alternativ som passar din profil. Du kan sedan swipea mellan dessa alternativ och spara, avfärda eller ansöka till dem.

TopSkills kommer att fortsätta söka efter nya uppdrag som matchar din profil, och du kommer att få en notis när nya uppdrag blir tillgängliga för dig att swipea mellan.

Ansök till uppdrag

Ansök till de uppdrag som du är intresserad av. Att söka efter, och ansöka till nya uppdrag är alltid gratis. När du har skickat in din ansökan blir din profil tillgänglig för uppdragsgivaren.

Din TopSkillsagent kommer att hjälpa till att medla detaljerna under processen.

 

Börja jobba

När du och uppdragsgivaren har kommit överens om att arbeta tillsammans är det dags att förhandla om pris, gå igenom faktureringsdetaljer och till sist signera avtalet. Våra TopSkillsagenter finns naturligtvis tillgänliga om hjälp skulle behövas.

Om du inte har ett eget företag kan du använda vårt moderbolag Cool Company’s faktureringstjänst för att skicka fakturor till uppdragsgivaren. Cool Company tar en avgift på 5,98% av det fakturerade beloppet för att hantera allt administrativt arbete.

 

När du bestämmer ditt pris, kom ihåg att olika regler kring skatt gäller beroende på om du driver eget företag eller är egenanställd frilansare eller konsult.

FAQ

t

Hur hittar jag ett uppdrag?

När du slutfört din profil kommer TopSkills automatiskt att matcha din profil med aktuella uppdrag. När vi hittat en matchning får du en notifikation i appen. Du kan sedan swipea bland de uppdrag din profil matchats mot och välja att ansöka till de som intresserar dig.

t

Vad kostar dett?

TopSkills är gratis. Du kan skapa din profil, söka efter, och ansöka till uppdrag utan kostnad. Vi tar endast ut en procentuell avgift (5,98 %) på ditt fakturerade belopp, i de fall du använder vårt moderbolag Cool Company’s faktureringstjänst.

t

Hur får jag betalt?

När du matchats mot ett uppdrag är det dags att förhandla pris och faktureringsdetaljer med uppdragsgivaren. Om du har eget företag kan du skicka egna fakturor direkt till uppdragsgivaren. Har du inte eget företag kan du enkelt skicka fakturor genom Cool Company, vårt moderbolag.

t

Hur kan jag skicka fakturor om jag inte har eget företag?

Har du inte eget företag kan du använda Cool Company’s faktureringstjänst och skicka dina fakturor direkt i TopSkills. Cool Company tar då hand om allt administrativt arbete kopplat till faktureringen. Detta görs till en avgift av 5,98 % av det fakturerade beloppet.

Är det dags att hitta nästa uppdrag?