Hur fungerar det?

Vi hittar de bästa frilansare som passar just era behov

 

Kom igång

Att ha rätt talang i rätt team kan vara avgörande. Ibland kan en specifik kompetens saknas i teamet, och på så sätt förhindra att ett projekt kan slutföras. Vi har en stor pool med kompetenta och skickliga frilansare och konsulter inom tech och IT, som är redo att ta sig an nya uppdrag. TopSkills kan hjälpa dig och ditt företag att hitta den kompetens som saknas.

Vill du veta mer om hur TopSkills fungerar? Låt oss ta dig igenom processen steg för steg!

Posta ett uppdrag

Skapa ett uppdrag tillsammans med någon av våra TopSkillsagenter för att hitta en frilansare med rätt kompetens som fullbordar ert team.

Granska toppkandidater

TopSkills sätter igång matchningsprocessen direkt för att hitta kandidater som matchar era behov. Er TopSkillsagent kommer att ha hålla kontakt med er under tiden och presentera potentiella kandidater.

Hantera avtalsprocessen

Vårt end-to-end system låter dig organisera, strukturera och skicka meddelanden till kandidaterna genom hela procsessen. Vid behov finns givetvis er TopSkillsagent tillgänglig för frågor eller annan hjälp.

Avtal och betalningslösning

Vi erbjuder verktyg för avtal för att säkerställa att både du och frilansaren delar en gemensam syn på betalning, tidsramen, samt regler och villkor inför, under och efter uppdraget.

Redo att hitta rätt talang till ditt team?