New Sales Development Manager

Cool Company

Stockholm, Sweden

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt B2B-team på Cool Company. Är du en engagerad säljare som tycker om att skapa långsiktiga kontakter med kunder är det här tjänsten för dig. Har du erfarenhet som konsultmäklare eller rekryterare alternativt inom HR eller personaladministration är det ett stort plus.

OM OSS
Cool Company befinner sig just nu i en mycket stark tillväxtperiod och vi letar därför efter nya kollegor till vårt B2B-team. Cool Company Skandinavien AB är ett teknikinriktat bolag som förenklar och effektiviserar administrationen för konsulter och frilansare så att man kan fakturera utan eget företag. För uppdragsgivare erbjuder Cool Company möjligheten att anlita kompetens som man själv valt, utan att behöva anställa då Cool Company tar hela arbetsgivaransvaret. Företaget som ingår i Verdane Capital Holdings grundades 2009.

OM ROLLEN
Du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till att stänga dina affärer. I denna roll arbetar du i huvudsak med nykundsbearbetning men även med en del befintliga kunder. Kunderna återfinns i hela Norden.
Vi söker dig som känner dig säker i din roll som företagssäljare och besitter kunskaper inom bemanning, HR eller personaladministration i synnerhet. Som person tar du stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter, du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och besitter förmågan att ta egna beslut. Du är analytisk och kan därigenom skapa smarta och insiktsfulla lösningar till dina kunder. Som säljare är du företagets ansikte utåt, du trivs i sociala sammanhang och du räds inte för att ta kontakt med nya människor. Avslutningsvis är du resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären. Du har dessutom en stark tävlingsinstinkt och har ett eget driv att dra in affärer och bygga nya relationer.

ARBETSUPPGIFTER
▪ Du har god erfarenhet av nykundsbearbetning. I rollen som säljare ansvarar du för försäljningsprocessen till framför allt nya kunder, men du kommer även att ta över vissa redan etablerade kundrelationer.
▪ Du kommer att vara i regelbunden kontakt med dina kunder via telefon, videosamtal eller e-post samt på plats under workshops eller vid demovisningar.
▪ Du planerar och genomför kundbesök där det viktiga blir att förstå kundens verksamhet. Ditt mål är att utveckla samarbetet, skapa fler möjligheter, affärer och relationer. Arbetet består av att förstå dina kunders behov och deras befintliga system för lönehantering, för att därmed kunna sälja in Cool Companys tjänster på ett kundanpassat och insiktsfullt sätt.
▪ Det är även viktigt att du är en person som tar ett stort ansvar för att säkerställa god leverans till våra nya kunder. Detta då du kommer att vara ytterst ansvarig för att våra kunder implementerar våra lösningar och onboardas på rätt sätt.
▪ Du kommer att samarbeta med tre kollegor på plats i Stockholm, där ni tillsammans hittar dom bästa lösningarna för våra företagskunder.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
· Minst 4 års arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning. Gärna inom konsultförmedling och bemanning.
· Är bekant med kalla samtal (”cold-calling”), värdeförsäljning och ett högt tempo.
· Har kunskaper om bemanning, rekrytering, HR eller personaladministration.
· Du har en god vana att arbeta i hela officepaketet (framför allt Excel).
· Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.
Utöver detta är det meriterande om du har:
· 3 års universitetsutbildning som ekonom, ingenjör, HR eller motsvarande.
· Har du vana att arbeta i CRM-systemet Salesforce så ser vi det också som ett plus.
· Har du erfarenhet som Customer Delivery Manager / Customer Success Manager så ser vi det som en merit.

ÖVRIG INFORMATION
· Start: Efter överenskommelse, men gärna så fort som möjligt.
· Lön: Efter överenskommelse.
· Plats: Stockholm.
· Typ av tjänst: Heltid.

Intervjuer sker löpande så är du intresserad skicka in en ansökan direkt.

For more info contact:

Melanie Temml

DurationRecruitment
Commitment100%
BudgetTBA
Desired StartASAP

Apply now with your LinkedIn profile