IT Projektledare

TopSkills

Stockholm, Sweden

Vi söker nu för kunds räkning  en erfaren IT Projektledare som har mycket god förståelse för, och dokumenterad erfarenhet av projektledning med fokus på infrastrukturella tjänster och gärna med erfarenhet av etablering och uppsättning av lager och kontor.

Du har viljan och förmågan att förstå och göra dig förstådd. Du är strukturerad, pedagogisk och lyhörd och har ett starkt intresse för människor och människors olika drivkrafter. Dessutom är du en mycket god kommunikatör och har en god förmåga att anpassa budskapet till målgruppen och situationen.

Det krävs att du har god och detaljerad kunskap och erfarenhet kring IT-tjänster som levereras från en IT-organisation med en komplex IT-infrastruktur i en multisourcad miljö med tjänster inom Infrastruktur- Arkitektur-, Integration-, User- & Support Services. Det krävs att du har vana att arbeta med såväl interna som externa resurser med olika fysisk placering.

Vårt dagliga arbete innefattar leverantörer både i och utanför Sverige varför engelska är viktigt att du behärskar både i tal och skrift.  

Du är driven och har både vilja och förmåga att förstå och göra dig förstådd. Du är strukturerad, pedagogisk, lyhörd, har ett prestigelöst förhållningssätt och lätt för att leda och samordna olika resurser.

Det är även en fördel om du tidigare har arbetat med standardsystem och SaaS-lösningar i multisourcade miljöer och har erfarenhet av agila utvecklings- och ledningsmodeller. 

Resor inom Sverige ingår i uppdraget.

Krav
•              Erfaren projektledare, minst 5 år, med goda kunskaper och erfarenheter av förankringsarbete och skapa samsyn samt brygga mellan verksamhet och IT 
•              Goda kunskaper om IT infrastruktur och etablering av lager och kontor   
•              Goda kunskaper av att arbeta med 3:e parts leverantörer (Multisourcing)  
•              Goda kunskaper i O365, Teams och SharePoint  
•              Goda kunskaper av agil utveckling och ledning av agila initiativ  
•              Goda kunskaper om IT beställningar och uppföljning   
•              Goda kunskaper kring krav och test  
•              Grundläggande kunskap av applikationsförvaltning och system i komplexa miljöer   
•              Grundläggande kunskap av förvaltnings- och driftsfrågor (ITIL certifiering och PM3 kunskaper är meriterande)  
•              Grundläggande kunskaper om GDPR 

Uppdraget ska tillsättas så snart som möjligt och löper fram till 28/2 2022.

For more info contact:

Melanie Temml

Duration+3 Months
Commitment100%
BudgetTBA
Desired StartASAP

Apply now with your LinkedIn profile