Backendutvecklare Göteborg

Upgraded

Göteborg, Sweden

Vi söker en Senior Fullstackutvecklare till agilt utvecklingsteam till slutkund.

Kunden har ett litet agilt utvecklingsteam som utvecklar och förvaltar ett antal applikationer. Teamet består idag av fyra personer, en UX, två utvecklare och en produktägare. Teamet ansvarar för att ge verksamheten de verktyg som underlättar deras dagliga arbete och ger dem möjlighet att effektivisera och uppfylla utsatta mål.
Teamet jobbar tillsammans med verksamheten och har daglig kontakt med slutanvändare. De är ett litet team med mycket att göra och nära till skratt och vi hjälps alla åt till att komma fram till målet. 

Vad de söker: Fullstackutvecklare med både frontend och backend kompetens.
Du är initiativtagande, lyhörd, har en smula humor och är orädd för kontakt med slutanvändare. Du ska kunna tala för dina egna idéer och samtidigt ta in andras synpunkter. Villig att dela med dig av dina egna erfarenheter. Då det är ett litet team måste du vara ärlig, prestigelös och våga räcka upp handen och be om hjälp för att vi alla ska hjälpas åt.

Skallkrav

Frontendkompetens
Språk: Javascript, HTML, CSS (SCSS), JQuery
Ramverk: React, Redux, Vue,
Verktyg: Webpack, NodeJS, Jira
Andra tekniker som måste uppfyllas är Git version management system och att arbeta med REST APIs. Då kund är i fasen att migrera en del JQuery-kod till moderna ramverk som Vue och React är det ett plus om du har erfarenhet av just detta.

Backendkompetens
Språk: Java, SQL (Postgres, SQLServer)
Verktyg: Maven, Git, Jira, Docker, Bamboo
Driftmiljö: Apache, EAP/WildFly/JBoss, Linux (RedHat/CentOS)
Ramverk: EE7 (framförallt JAX-RS, CDI, JPA, EJB), Elytron.
Övrigt: AD/LDAP Värt att notera är förekomsten av gammal teknik (OSGI på äldre Tomcat-baserad miljö). Vi ställer inga krav på en viss utvecklingsmiljö, du kan känna dig fri att använda det som gör dig mest produktiv. Du bör dock vara medveten om att driftmiljön är Linuxbaserad. Vi ser att du kan visa på konkret erfarenhet av ovanstående och har referenser som går i god för detta.

For more info contact:

Louise Becker

TopSkills Agent
louise@topskills.com
Duration6+ months
CommitmentFull time
BudgetTBA
Desired StartMay 1, 2020

Apply now with you LinkedIn profile